Gedichten van mijn hand verschenen in de verzamelbundel Woordenstroom, het literaire tijdschrift Parmentier en op de website van Broederziel alleen. Een digitale nieuwsbrief over de rouwverwerking na en bij het verlies van een broer of zus. In het boek Broers rouwen ook van Minke Weggemans verscheen mijn verhaal Dichter bij een broer. Naar aanleiding van dit verhaal was ik in 2009 te zien in een aflevering van het TV-programma Kruispunt van de KRO/RKK op 1 november van dat jaar.

Mijn gedicht Bevrijding werd in 2005 opgenomen in een speciale bijlage van dagblad De Gelderlander b.g.v. het feit dat het 60 jaar geleden was dat Nederland bevrijd werd op 5 mei 1945.
Tijdens de 24-uurs gedichtenmarathon in Wageningen droeg ik, voorafgaand aan de dodenherdenking en de kranslegging van dat jaar bij hotel De Wereld, een 10-tal gedichten voor. Hotel De Wereld in Wageningen is de plek waar Duitsland de capitulatie tekende.
Voor de cd Hoogwater van het Boxmeerse muzikale collectief Zand & Grind schreef ik in 2012 twee nummers te weten De Maas en Zwart Water.

In de gemeentegids van Boxmeer werden in 2014 een 6-tal gedichten van mij afgedrukt die betrekking hadden op het thema 70 jaar bevrijding. (Boxmeer werd in oktober 1944 reeds bevrijd).

Op verzoek van Miranda van den Broek schreef ik tijdens de reünie van de Motocross der Azen in 2014 te St. Anthonis een gedicht voor mijn jeugdheld Frans Sigmans. Het gedicht heet Zand / Frenske . Het Zand in de titel refereert aan het motocrosscircuit De Hoef in St. Anthonis.

In 1990, bij het 250-jarig bestaan van de vereniging van jonggezellen De Metworst te Boxmeer schreef ik het boek De Metworst en haar Koningen. Voor het aanvullende jubileumboek dat op 13 maart 2015 verschenen is heb ik het gedicht Ik ben een Boxmerenaar... op weg naar geschreven.

Op een verzoek van de Historische Vereniging Nepomuc in Boxmeer schreef ik in februari 2016 het gedicht Handreiking / huiswaarts . Het betrof hier het "thuiskomen" van een Joodse Jad. Dat is een soort van handwijzer die in de Joodse synagoge gebruikt wordt om op de Tora-rollen de gebeden aan te wijzen. Deze mogen niet met de hand aangeraakt worden omdat deze zuiver, koosjer, moeten blijven.